Az előző posztban említettem, hogy a belga csoki még a Manneken Pisnél is híresebb. És ezúttal nem a tengergyümölcsei-desszertre gondolok, mert az a legalja. Ráadásul, amit itthon „Belgian” felirattal lehet kapni, az gyakran lengyel, olasz vagy német gyártmány. Ezúttal az igazi csokiról beszélek, amit itthon csak egy-egy üzletben lehet beszerezni, és a friss belga pralinéról. És akkor még ott a rengeteg habcsók és egyéb édesség, amitől az ember eszét veszti. Így nem csoda, hogy a pult mögött dolgozóknak különösen kell koncentrálni a vevők kiszolgálása közben.

csoki (1).jpg

csoki (2).jpg

csoki (14).jpg

csoki (12).jpg

csoki (13).jpg

csoki (4).jpg

csoki (6).jpg

csoki (5).jpg

csoki (8).jpg

csoki (3).jpg

És ha az összes csokiboltot végigjártuk, még biztosan találunk néhány olyan üzletet, aminek még a gondolata is megdolgoztatja az ízlelőbimbóinkat.

csoki (11).JPG

csoki (9).jpg

csoki (7).jpg

csoki (10).jpg

Címkék: csokoládé édesség csoki gasztró habcsók Brüsszel Belgium

A bejegyzés trackback címe:

https://vilaglencse.blog.hu/api/trackback/id/tr615826865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.